Найсвіжіше:
• В одному з районів Тернопільщини представили нового воєнкома • Верховний Суд відхилив касаційну скаргу Тернопільської облради щодо ексголови Головка • Колишній півзахисник тернопільської «Ниви» відзначений нагрудним знаком «За відвагу» • Мешканець Борщівщини організував підпільний тютюновий бізнес  • У вищу футбольну лігу Тернопільщини повертається інтрига: «Агрон» та «Дністер» розділяє всього одне очко   • На Харківщині загинув 37-річний військовий з Тернопільської області • У Тернополі під колеса автомобіля потрапило двоє дітей • У Кременці палії вже спалили 20 сміттєвих банків • Сенсація у Збаражі: «Галич» переміг головного претендента на «бронзу» • На Тернопільщині колишні посадовці «Укрзалізниці» вкрали шпал на понад 130 тис. грн • Тернопільщина розширює мережу індустріальних парків: нові проекти у Лановецькій громаді • На Тернопільщині учасники бойових дій та їхні рідні отримали понад ₴18 мільйонів на розвиток бізнесу • Громада на Тернопільщині провела в останню дорогу 57-річного Героя • Найближчим часом в Україні очікують землетрус силою 7,5 балів • Енергетики повідомили, чи застосовуватимуть графіки вимкнень світла на Тернопільщині 19 вересня • На Об’їзній Тернополя спіймали злісного порушника правил дорожнього руху (+відео) • У Тернополі спалили авто військовослужбовця • У Тернополі презентують науковий збірник, що проллє світло на історію українського Почаєва • Зірка “Ліги сміху” та депутат з Тернополя здивував, що не отримує зарплати депутата, і пояснив чому • Помер досвідчений лікар з Гусятинщини • Штраф від ТЦК із 17 тисяч може зрости до 37 – яка причина • Професор тернопільського вишу відкупився за хабар пожертвою на ЗСУ • Військового з Тернопільщини засудили на 2 роки дисбату • Новий головний тренер “Ниви”: “Тернопіль повинен мати команду в Прем’єр-лізі» • Місто на Тернопільщині гірко плакало: додому назавжди повернулось двоє Героїв
rss

Зарядно-пусковий пристрій: навіщо він потрібен і де придбати


Опубліковано: 31 Липня 2024р. о 13:57

На відміну від громадського транспорту, автомобіль надає набагато більшу гнучкість і комфорт. Ви можете обрати оптимальний маршрут, не залежати від розкладу та не ділити особистий простір із незнайомими людьми. Крім того, автомобіль дає змогу перевозити більше речей і подорожувати з домашніми тваринами.

Коли машина стане невід’ємною частиною вашого життя, важливо подбати про її надійність. Одним із найвразливіших елементів транспорту є акумулятор, який може підвести в найневідповідніший момент. Щоб уникнути неприємних сюрпризів і завжди бути готовим до дороги, варто купити зарядно-пусковий пристрій. Цей компактний і універсальний прилад дозволить швидко реанімувати акумулятор, запустити двигун і продовжити шлях. Крім того, пуско-зарядний пристрій може стати в нагоді для зарядки батарей інших пристроїв, що робить його ще більш корисним придбанням.

Пуско-зарядні пристрої: чому це ідеальний варіант у разі проблем з акумулятором

Пускові пристрої - чому важливо обзавестися

Кожен автомобіліст хоча б раз у житті стикався з ситуацією, коли забував вимкнути габаритні вогні або підсвічування салону в машині. Вранці, збираючись на роботу або в інших важливих справах, сідаючи за кермо і намагаючись завести двигун, водій виявляє, що акумулятор розрядився і не вистачає напруги для запуску мотора. Одне з можливих рішень цієї проблеми – штовхнути машину з гірки і різко увімкнути передачу, але більшість сучасних автомобілів оснащені автоматичною коробкою передач, і така маніпуляція стає неможливою. До того ж, машина може бути занадто важкою для подібного способу.

Щоб уникнути необхідності користуватися громадським транспортом або ламати голову над тим, як повернути автомобіль до життя, варто заздалегідь обзавестися пусковим пристроєм. Це компактне пристосування не займає багато місця в багажнику або в домашній шафі, а його використання настільки просте, що кожен водій впорається з ним без проблем.

Крім того, сучасні пускові пристрої часто оснащені додатковими функціями, такими як зарядка для мобільних пристроїв і ліхтарик, що робить їх ще більш корисними в дорозі. Маючи такий пристрій під рукою, ви зможете швидко і без проблем завести машину в будь-якій ситуації, зберігаючи свій час і нерви.

Вибираючи обладнання для обслуговування автомобільного акумулятора, автовласник стикається з вибором: придбати окремий пусковий пристрій і зарядний пристрій або віддати перевагу універсальному пуско-зарядному пристрою. Перший тип приладу – це свого роду «електричний бустер», призначений для короткочасної подачі потужного імпульсу струму, необхідного для запуску двигуна. Зарядні пристрої для автомобільного акумулятора, в свою чергу, забезпечують хоч і тривале, але глибоке відновлення напруги батареї. Однозначно, прилад, що об’єднує в собі функції обох типів, є кращим і універсальним рішенням.

Пуско-зарядні та окремо зарядні пристрої: за якими критеріями робити вибір і де купити

Досвідчені водії рекомендують купувати зарядний пристрій для авто акумулятора в https://voltmarket.ua/, де пропонується широкий асортимент таких пристроїв, які можна замовити з доставкою в будь-яке українське місто.

Зарядні пристрої для автомобільного акумулятора - ключові характеристики під час вибору

Зробити таке придбання потрібно обов’язково, оскільки воно вбереже водія від форс-мажорних ситуацій і, крім того, зможе продовжити термін служби АКБ. Якщо врахувати вартість акумулятора, одразу зрозуміло, що така покупка – це справді не тільки дуже корисно, а й вигідно. Під час вибору потрібно керуватися такими критеріями, як тип пристрою (трансформаторний або інверторний), його вихідна напруга, сила струму, наявність режимів зарядки (десульфатація, відновлення), а також додаткові функції (захист від короткого замикання, перегріву, захист від неправильної полярності). Важливо звернути увагу на сумісність зарядного пристрою з типом вашого акумулятора (кислотний, гелевий, AGM). Крім того, варто врахувати умови експлуатації автомобіля: якщо ви часто їздите на короткі відстані або залишаєте автомобіль на тривалий час, то вам може знадобитися зарядний пристрій з функцією підтримуючого заряду.

Купити зарядно-пусковий пристрій можна в VoltMarket, де ви можете бути впевнені в його якості та надійності. Магазин співпрацює з перевіреними виробниками і надає гарантію на всю свою продукцію. Досить вибрати відповідну модель у каталозі, оформити замовлення і дочекатися доставки. Крім того, в VoltMarket регулярно проводяться акції та розпродажі, що дозволяє придбати необхідне обладнання за вигідною ціною.

Автор: Куртов Сергій Володимирович (Voltmarket).


Мітки: ,

Перегляньте також:





Новини
19 Вересня
18 Вересня
Скільки ви готові витратити на підготовку житла до цієї зими?
Погода
Реклама
Ua News media group
Партнери
Тестовий банер 2
Найпопулярніше