Найсвіжіше:
• У Тернополі чоловік, який заманив дитину до дому та зґвалтував, намагався уникнути покарання • Енергетики повідомили, чи застосовуватимуть графіки вимкнень світла на Тернопільщині 20 вересня • Чому щороку мешканці міста на Тернопільщині збираються біля “стіни смерті”? • В одному з районів Тернопільщини представили нового воєнкома • Верховний Суд відхилив касаційну скаргу Тернопільської облради щодо ексголови Головка • Колишній півзахисник тернопільської «Ниви» відзначений нагрудним знаком «За відвагу» • Мешканець Борщівщини організував підпільний тютюновий бізнес  • У вищу футбольну лігу Тернопільщини повертається інтрига: «Агрон» та «Дністер» розділяє всього одне очко   • На Харківщині загинув 37-річний військовий з Тернопільської області • У Тернополі під колеса автомобіля потрапило двоє дітей • У Кременці палії вже спалили 20 сміттєвих банків • Сенсація у Збаражі: «Галич» переміг головного претендента на «бронзу» • На Тернопільщині колишні посадовці «Укрзалізниці» вкрали шпал на понад 130 тис. грн • Тернопільщина розширює мережу індустріальних парків: нові проекти у Лановецькій громаді • На Тернопільщині учасники бойових дій та їхні рідні отримали понад ₴18 мільйонів на розвиток бізнесу • Громада на Тернопільщині провела в останню дорогу 57-річного Героя • Найближчим часом в Україні очікують землетрус силою 7,5 балів • Енергетики повідомили, чи застосовуватимуть графіки вимкнень світла на Тернопільщині 19 вересня • На Об’їзній Тернополя спіймали злісного порушника правил дорожнього руху (+відео) • У Тернополі спалили авто військовослужбовця • У Тернополі презентують науковий збірник, що проллє світло на історію українського Почаєва • Зірка “Ліги сміху” та депутат з Тернополя здивував, що не отримує зарплати депутата, і пояснив чому • Помер досвідчений лікар з Гусятинщини • Штраф від ТЦК із 17 тисяч може зрости до 37 – яка причина • Професор тернопільського вишу відкупився за хабар пожертвою на ЗСУ
rss

ГОРОСКОП


Опубліковано: 13 Грудня 2018р. о 9:00

Овен

На цьому тижні ви можете стати популярною особистістю, опинившись у центрі подій. Про вас будуть розповідати, на вас будуть звертати увагу, правда, тут і до пліток недалеко. Відкриваються нові перспективи і можливості як у роботі, так і в творчості. У понеділок можуть статися втішні події, які поліпшать ваш настрій. У п’ятницю контакти із керівництвом принесуть користь і вирішать деякі життєво важливі питання. У суботу постарайтеся проявити терпіння й стриманість і уникнути сімейних сварок.

Телець

На цьому тижні вам необхідно твердо встати на ноги і почати масштабний наступ практично по всіх фронтах. Підтримка начальства дозволить вам позбавитись від ворожнечі й інтриг колег. У четвер вас порадують новини в особистому житті. У суботу зірки пророкують вам тотальну зайнятість: ви самі не залишите собі ні хвилини вільного часу.

Близнюки

На цьому тижні вас чекає романтичне побачення. Схоже, у вас в самому розпалі запаморочливий роман. У четвер, коли емоційне напруження пройде, може надійти інформація, яка відкриє перед вами нові перспективи і горизонти. Субота – найбільш насичений подіями день на цьому тижні. Друзі порадують вас своєю увагою, відмінно будуть складатися любовні відносини.

Рак

Вас чекає успіх і популярність. На цьому тижні імовірні відрядження або далека поїздка. У четвер, опинившись у скрутному становищі, постарайтеся довіритись голосу інтуїції, так ви з більшою ймовірністю уникнете помилок. А ось на логіку зараз розраховувати не варто. Не потрібно турбуватися через чиїсь порожні балачки. Ніщо не повинно відволікати вас від наміченого плану, і ви досягнете мети.

Лев

Здається, у глибині душі ви розумієте, що самі себе вводите в оману. Придивіться уважніше до ділових партнерів і колег: чи не занадто ви їм довіряєте? Незважаючи на труднощі, вам вдасться рухатися вперед, намацувати й обходити приховані перешкоди. У п’ятницю не варто метушитися і затівати справи, що вимагають клопоту. Будьте терплячі до помилок і недоліків оточуючих, шукайте компроміси, хоча часом це буде нелегко.

Діва

На цьому тижні вам буде необхідно втриматися на високому професійному рівні, навіть якщо ваші думки спрямовані зовсім в інше русло. Впевненість у своїх можливостях і послідовність у діях допоможуть вам завоювати прихильність оточуючих і зміцнити добрі стосунки з начальством. Постарайтеся не завантажувати друзів своїми проблемами. У другій половині тижня ви будете в хорошій формі і зможете успішно завершити розпочаті раніше справи.

Терези

На цьому тижні ви можете опинитися об’єктом підвищеної уваги, не дозволяйте страху і зайвій скромності перешкодити вам отримати з цього всю можливу вигоду. Але не намагайтеся вказувати іншим, що їм робити. Можливо, в середу під тиском обставин ви зміните свою точку зору. Сім’я може очікувати від вас занадто багато, але не приймайте все близько до серця.

Скорпіон

На цьому тижні може різко зрости ваша активність, що не забариться позитивно відбитися на всіх ваших справах. Для того, щоб успішніше справлятися зі складними завданнями, постарайтеся заздалегідь їх розпланувати на весь тиждень уперед. У понеділок бажано уникати суєти. У середу добре б упорядкувати свій спосіб життя, не втягуйтеся в круговорот чужих проблем. Вихідні вдалі для поїздок і подорожей.

Стрілець

На цьому тижні вам може бути складно переключатися з вирішення своїх проблем на проблеми оточуючих людей. Не варто плутати роботу і дружбу: можна легко залишитися і без бізнесу, і без друзів. У вівторок не спілкуйтеся з людьми, які не викликають у вас симпатії. У вихідні проведіть більше часу з сім’єю.

Козерог

Початок тижня може бути досить напруженим, тому запасіться терпінням і не слід робити рішучих кроків. Середа – сприятливий час для зав’язування нових знайомств. Великий шанс знайти кошти для реалізації своїх ідей. У п’ятницю ви будете відчувати підтримку оточуючих. Вірогідні позитивні зміни на роботі. Постарайтеся у вихідні відновити витрачені сили.

Водолій

На цьому тижні з’явиться шанс вирішити деякі суперечності, які турбували і тривожили вас. Але для цього буде потрібно розумний компроміс із вашого боку. У середу варто показати свої таланти і здібності в усій своїй красі. Їх не зможуть не помітити. Четвер може засмутити вас дрібними неприємностями, але це плата за відсутність великих проблем. У вихідні постарайтеся навести порядок і розкласти все по поличках – як в улюбленому будинку, так і в своїх думках і почуттях.

Риби

Небажано метушитися і поспішати, пливучи проти течії, ви тільки даремно витратите сили. На роботі ведіть справи грамотно, продумуйте кожну дрібницю, і тоді все вийде. У вівторок краще не показуватися на очі начальству, щоб уникнути конфліктної ситуації. Четвер – прекрасний день для прояву дружніх і любовних почуттів. Багато подій другої половини тижня можуть закручуватися навколо сімейного вогнища, господарських і побутових турбот.


Джерело: Тижневик "Номер один"

Перегляньте також:





Новини
19 Вересня
18 Вересня
Скільки ви готові витратити на підготовку житла до цієї зими?
Погода
Реклама
Ua News media group
Партнери
Тестовий банер 2
Найпопулярніше