Найсвіжіше:
• Ветеранський чемпіон Тернопільщини з футболу визначатиметься в «золотому» матчі!? • Небесне військо поповнив Герой з Тернопільщини: свій останній бій прийняв на Запоріжжі • Навіки 34: громада на Тернопільщині попрощалася з загиблим на Донеччині Героєм • Як обрати офіс в бізнес-центрі для стартапу в Києві • Норвегія припинить надавати притулок біженцям з Тернопільщини • На Дніпропетровщині загинув командир інженерно-саперного взводу з Тернопільської області • Директора реабілітаційного дитячого центру підозрюють у знущаннях та сексуальних злочинах • Вища футбольна ліга Тернопільщини: сімнадцятий тур мовою цифр • Майже рік вважався безвісти зниклим: офіційно підтвердили загибель на Запоріжжі воїна з Тернопільщини • На Тернопільщині судитимуть колаборантку, яка працювала у «прокуратурі ЛНР» • Ділянки, на яких будують котеджі, безкоштовно через підставних осіб оформили на чиновницю КП Тернопільської міськради • Вища футбольна ліга Тернопільщини: у центральному матчі туру у Бучачі голів глядачі не побачили • Вища футбольна ліга Тернопільщини: у Борщеві за дві хвилини команди обмінялися голами • Тернопіль – у трійці лідерів по замовних публікаціях від місцевої влади • Ґвалтував учнів: вчитель три роки переховувався у монастирі на Тернопільщині • На заході України очікують дощі та різке похолодання • Обірвалося життя 50-річного учасника АТО з Бережанщини • У дорожній катастрофі загинув сержант з Тернопільщини • У аварії на Тернопільщині загинув водій автомобіля Volkswagen Passat • Житель Тернопільщини уник покарання за зґвалтування неповнолітньої • За службову недбалість працівник комунального підприємства Тернополя постане перед судом • У Кременці п’яний водій намагався відкупитися від патрульних 6000 гривень • На Кременеччині вандал пошкодив 11 могил воїнів • Стала відома орієнтовна дата відкриття аварійного місту у Теребовлі • Відповідальне керування: як призначити належного користувача онлайн юридичним особам
rss

Ветеранський чемпіон Тернопільщини з футболу визначатиметься в «золотому» матчі!?


Опубліковано: 28 Вересня 2024р. о 21:53

Сьогодні, 28 вересня, відбувся 9-й тур ветеранського чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року серед гравців, яким виповнилося 40 років і більше.

«Агротехпрод» (Скалатська ТГ) – «Нічлава» (Копичинці) 2:5 (Михайло Томчук, 39, Олег Стецик, 67 – Василь Гуменюк, 8, 17, Армен Хасікян, 27, Анатолій Миронюк, 34, Юрій Клизуб, 49).

У Скалаті зустрілися срібний призер ветеранського чемпіону області 2023 року та один з аутсайдерів нинішніх ветеранських перегонів. Гості здобули відносно легку перемогу, забивши вже в першому таймі чотири голи і на класі довівши справу до перемоги. Вона дозволила «Нічлаві» за тур до завершення змагань дочасно вибороти бронзові нагороди ветеранського чемпіонату.

«Ветеран» (Плотича) – «Ветерани Тернопільщини 40+» – 1:1 (Василь Рибак, 52 – Сергій Богородіченко, 68).

Фаворити ветеранських перегонів сезону-2024 вдруге зустрічалися в чемпіонаті, цього разу в Плотичі, і вдруге переможця виявлено не було. Рахунок у матчі в другому таймі відкрив нападник господарів Василь Рибак, який завдав удару головою і м’яч при великому скупченні гравців, як однієї, так і іншої команди опинився в сітці воріт (1:0).

За такого розкладу сил «Ветеран» з Плотичі ставав би чемпіоном. Однак іншої думки були гравців команди «Ветерани Тернопільщини 40+».

Вони доклади значних зусиль, щоби зрівняти рахунок і таки добилися свого. Після навісної передачі удар головою завдавав Сергій Богородіченко. Кіпер «Ветерана» Ігор Світлик зреагував на політ м’яча, однак від нього той поцілив у штангу, від якої у спину стражу воріт і опинився в… сітці (1:1).

Загалом, якщо брати весь матч, то в його першому таймі перевагою володіли гравці «Ветерана Тернопільщини 40+», а після перерви гостріше діяли ветерани з Плотичі, тому нічия стала цілком закономірним підсумковим результатом поєдинку. А це означає, що володар чемпіонського звання буде вирішувати в заключному турі в матчі команд «Ветерани Тернопільщини 40+» та новоспеченого бронзового призера – «Нічлави» з Копичинців.

Якщо ж у цій зустрічі «Ветерани Тернопільщини 40+» здобудуть перемогу (дивлячись на турнірну таблицю та результат першого кола – 7:1 на користь команди Ігоря Бадла та Миколи Салика, це цілком реально), то визначення переможця доведеться відкласти до «золотого» матчу. Адже, згідно регламенту, за умови однакової кількості очок в колективів, які ведуть боротьбу за перше місце, індивідуальні показники до уваги не беруться, а призначається додатковий поєдинок на нейтральному полі.

Команда «Кобзар (Гаї Шевченківські)пропускала дев’ятий тур.

 

Турнірна таблиця

Команди

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

«Ветерани» Плотича

8

6

2

0

28:8

20

2

«Ветерани Тернопільщини 40+»

7

5

2

0

28:2

17

3

«Нічлава» Копичинці

7

3

0

4

15:18

9

4

«Кобзар» Гаї Шевченківські

7

1

0

6

8:24

3

5

«Агротехпрод» Скалатська ТГ

7

1

0

6

6:33

3

***

Бомбардири:

Володимир П’ятничко («Ветерани Тернопільщини 40+») – 7 м’ячів

Василь Рибак («Ветерани» Плотича) – 7

Андрій Пилип’юк («Ветерани» Плотича) – 5

Сергій Богородіченко («Ветерани Тернопільщини 40+») – 5

Роман Бардокін («Ветерани Тернопільщини 40+») – 4

Ігор Бадло («Ветерани Тернопільщини 40+») – 4 (1п)

Ігор Панчук («Ветерани» Плотича) – 4 (2п)

Андрій Кондзьолка («Ветерани» Плотича) – 3

Василь Дзюба («Кобзар») – 3

Володимир Недільський («Нічлава» Копичинці) – 3

Василь Гуменюк («Нічлава» Копичинці) – 3

Віктор Кучерас  («Ветерани» Плотича) – 3

Анатолій Миронюк («Нічлава» Копичинці) – 2

Руслан Хома («Ветерани Тернопільщини 40+») – 2

Віктор Ковалик («Ветерани Тернопільщини 40+») – 2

Володимир Містерман («Кобзар») – 2

Ігор Грицишин («Ветерани» Плотича) – 2

Михайло Томчук («Агротехпрод» Скалатська ТГ) – 2

Володимир Рогатинський («Нічлава» Копичинці) – 2 (1п)

Сергій Савка («Ветерани» Плотича) – 1

Віктор Ковальчук («Ветерани» Плотича) – 1

Матвій Николайчук («Ветерани» Плотича) – 1

Віктор Павлович («Ветерани» Плотича) – 1

Сергій Якимович («Кобзар») – 1

Зіновій Олексишин («Кобзар») – 1

Віталій Паперовський («Ветерани Тернопільщини 40+») – 1

Андрій Гамов («Ветерани Тернопільщини 40+») – 1

Руслан П’ятничко («Ветерани Тернопільщини 40+») – 1

Євген Юнаков («Ветерани Тернопільщини 40+») – 1

Олександр Ждаха («Ветерани Тернопільщини 40+») – 1

Андрій Гах («Агротехпрод» Скалатська ТГ) – 1

Андрій Здибель («Агротехпрод» Скалатська ТГ) – 1

Віктор Русин («Агротехпрод» Скалатська ТГ) – 1

Олег Стецик («Агротехпрод» Скалатська ТГ) – 1

Олег Лозінський («Нічлава» Копичинці) – 1

Петро Білінський («Нічлава» Копичинці) – 1

Армен Хасікян («Нічлава» Копичинці) – 1

Анатолій Миронюк («Нічлава» Копичинці) – 1

Юрій Клизуб («Нічлава» Копичинці) – 1

Анатолій Романів («Кобзар») – 1п

***

У 10-му турі, 5 жовтня, зустрічатимуться:

«Ветерани Тернопільщини 40+» – «Нічлава» (Копичинці)

«Агротехпрод» (Скалатська ТГ) – «Кобзар» (Гаї Шевченківські)

«Ветеран» (Плотича) – вихідний

 


Джерело: ПЕРШИЙ онлайн
Автор: Рубрика:





Новини
28 Вересня
27 Вересня
Скільки ви готові витратити на підготовку житла до цієї зими?
Погода
Реклама
Ua News media group
Партнери
Тестовий банер 2
Найпопулярніше