Найсвіжіше:
• На Теребовлянщині молодий хлопець до смерті побив сусіда, а бездиханне тіло намагався закопати на подвір’ї • Тернопільська «Нива» розлучилася з легендою, котрий виступав за клуб 8 років • 27 місяців перебував у полоні: додому повернувся воїн з Тернопільщини (+фото) • 12 подвигів Геракла: Символ мужності та відваги • Тернопільська чиновниця оспорює в суді своє незаконне звільнення • «Колос» з Бучача – бронзовий призер вищої футбольної ліги чемпіонату Тернопільщини 2024 року • Гусятинський “заміновувач” тернопільської поліції просив залишити його на волі • У Золотниківській громаді відкрили простір для торгівлі • «Дністер» – срібний призер вищої футбольної ліги чемпіонату Тернопільщини 2024 року • Поклав у бронежилет 20 тисяч: у Тернополі п’яний водій намагався відкупитися від патрульних • «Чемпіон-1» з Тернополя – переможець Дитячої ліги Тернопільської області U-10 • На Гусятинщині під час зіткнення з деревом помер водій легкового авто • «Агрон» – чемпіон вищої ліги Тернопільщини 2024 року! • У мешканця Заліщицького краю вилучили набої та гранату (+фото) • У Тернополі оштрафували будівельника за забруднення проїжджої частини (+фото) • На Тернопільщині витратять 200 мільйонів на утримання доріг Чортківського району • На Тернопільщині завершили ремонт мосту через річку Нічлаву • Стартував новий сезон футбольної Ліги чемпіонів та Ліги Тернопільщини • На одному з мостів Тернопільської області зробили додатковий захист • ФК «Куропатники» – новий переможець футбольної Ліги чемпіонів Тернопільщини! • Чи має прокурор Тернопільської області фейкову інвалідність? • У Тернополі змінено рух транспорту на одній з вулиць міста • Став відомим футбольний чемпіон Тернопільщини 2024 року • Троє мешканців Тернопільщини намагались незаконно потрапити в Угорщину (відео+фото) • 1500 доларів за оформлення «інвалідності»: на Тернопільщині викрили члена ЛКК в отриманні хабаря
rss

«Агрон» – чемпіон вищої ліги Тернопільщини 2024 року!


Опубліковано: 21 Жовтня 2024р. о 12:50

Чемпіоном Тернопільської області 2024 року з футболу став великогаївський «Агрон». Це стало зрозуміло після того, як 20 жовтня, у заключному, 21-му турі обласного чемпіонату «агронівці» перемогли в гостях збаразький «Галич» – 3:1.

Першим у чемпіонському матчі відзначився лідер «Агрона» Тарас Гром’як. Пішла передача з правого флангу від капітана Юрія Соколовського. До м’яча не дотягнувся центрбек «Галича» Віталій Милян і дальню стійку замкнув Гром’як (0:1). Не пройшло й п’яти хвилин, як господарі рахунок зрівняли. Красивий гол забив Віталій Милян, котрий підключився на кутовий і після передачі справа Станіслава Симчука, Віталій у дотик поцілив у самісінький кут воріт Івана Рогаля (1:1). Другий гол у свої ворота «привезли» захисники «Галича». Перериваючи дальню передачу «агронівця» Руслана Луцика, відкидав м’яча парнеру по команді правий оборонець Назарій Бобко. До м’яча, чомусь, з запізненням пішов Милян, якого обікрав нападник «Агрона» Богдан Семенець, що вискочив з-за спини ще одного захисника «Галича» Романа Возьного, і реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером збаражчан Олександром Третяком (1:2).

Інтрига в матчі зберігалася до 82-ї хвилини. Досвідчений форвард «Агрона» Роман Мельник на другій хвилині свого перебування на футбольному полі відгукнувся на передачу Юрія Соколовського та забив третій м’яч для «Агрна» і зняв фактично всі питання про переможця матчу.

Колектив з Великогаївської громади після цієї перемоги набрав 47 очок і став недосяжним для свого головного конкурента – заліщицького «Дністра». Для «Агрона» ця перемога стала сьомою в клубній історії (2017-2019 рр. та 2021-24 рр.) і за чемпіонськими титулами великогаївська команда вийшла на друге місце в історії футболу Тернопільщини. Більше чемпіонських перемог є лише в бучацького «Колоса» – вісім (1966-73 рр.).

Асоціація футболу Тернопільщини вітає клуб з Великогаївської громади та його вболівальників з перемогою у чемпіонаті Тернопільської обалсті 2024 року. Вітаємо президента клубу Юрія Романовича Березовського та почесного віце-президента та Великогаївського голову Олега Андрійович Кохмана, головного тренера Сергія Анатолійовича Богородіченка та його помічника Олега Івановича Данилюка, начальника команди Степана Романовича Гулю та голову ГО «Агрон» Сергія Євгеновича Лісового. А також футболістів, які в довгому футбольному марафоні під назвою сезон-2024 постали, як одне ціле. Ви заслужили чемпіонство роботою і професійним ставленням у всіх аспектах!

***

«Галич» (Збараж) – «Агрон» (Великогаївська громада) – 1:3 (1:2)

20 жовтня. Збараж. Стадіон «Колос». 350 гл. +9 град.

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль), асистенти – Олег Богач (Тернопіль), Володимир Федунець (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу – Борис Трач (Тернопіль).

«Галич»: Третяк, Бобко, Милян (Рижук, 46), Чубатий-к, Возьний (Ласий, 46), Чорній (Літус, 61), Васильченко, Царюк, Божко (Купчак, 46), Симчук (Дума, 70), Крамарчук (Яцків, 72). Запасні: Загурський, Білик.

«Агрон»: Рогаль, Соколовський-к, Скакун, Щербатюк, Андрієшин, Кохман, Гром’як, Пришнівський, Харчук (Т. Семенець, 75), Луцик, Б. Семенець (Мельник, 80). Запасні: Мазур, Понєдєльнік, Павлович, Ковалик, Онищук.

Голи: Тарас Гром’як (25), Віталій Милян (30), Богдан Семенець (40), Роман Мельник (82).

Попереджені: Андрій Ласий (48), Богдан Семенець (60), Арсен Чубатий (80).

***

ТАКТИЧНА РОЗСТАНОВКА

«Галич» (1х4х5х1)

Воротар – Олександр Третяк

Центральні захисники – Арсен Чубатий та Віталій Милян

Лівий захисник – Роман Возьний

Правий захисник – Назарій Бобко

Опорний півзахисник – Артем Васильченко

Піднападники – Олександр Божко та Арсен Царюк

Лівий півзахисник – Станіслав Симчук

Правий півзахисник – Віктор Чорній

Нападник – Максим Крамарчук

«Агрон» (1х4х5х1)

Воротар – Іван Рогаль

Центральні захисники – Євген Щербатюк та Роман Андрієшин

Правий захисник – Юрій Соколовський

Лівий захисник – Андрій Скакун

Опорний півзахисник – Ігор Кохман

Піднападники – Тарас Гром’як та Володимир Пришнівський

Правий півзахисник – Руслан Луцик

Лівий півзахисник – Дмитро Харчук

Нападник – Богдан Семенець


Джерело: ПЕРШИЙ онлайн
Автор: Рубрика: ,





Новини
21 Жовтня
20 Жовтня
Скільки ви готові витратити на підготовку житла до цієї зими?
Погода
Реклама
Ua News media group
Партнери
Тестовий банер 2
Найпопулярніше